woensdag 8 augustus 2018

40Plus Kortzichtig, dom en lelijk?



Alleen voor de 40-Plus-vrouw
Jij dacht dat je iemand wás! Dat je iemand bent!!
Gerespecteerd door je collega’s. Want je hebt goede resultaten in je werk. En merkt dat door salarisverhoging, complimentjes. Mooi huis, goeie cabrio. Ga zo maar door. Je hebt een gedegen opleiding achter de rug. IJverige student. Leergierig. Intelligent. Tenminste dat zeggen de mensen op je werk, je vrienden en vriendinnen. Je vader en moeder barsten van trots.


En dan kom je thuis en vertelt die puber je dat je kortzichtig, dom en lelijk bent. Een rotwijf. En nog veel meer. Zomaar out of the blue. Gewoon omdat jij iets verbiedt. Hij gebruikt er ook nog een paar scheldwoorden bij, die jij hem nooit geleerd kán hebben!
Je schrikt je kapot. Hoezo? Jij bent toch IEMAND? Die puber, die zet je ook te kakken waar je vriendin bij zit. Het liefst als de huiskamer vol zit. Je weet niet wat je meemaakt. Je voelt je warm worden. Oh jemig daar is er weer zo eentje, een opvlieger. Zou je in de overgang zitten?



Waar is die schattige baby gebleven? Dat peutertje dat kleutertje dat gewéldige kind? Dat jij met hart en ziel opgevoed hebt, waar je slapeloze nachten van gehad hebt. Tandjes, kiezen, nachtmerries. Je hebt er álles ingelegd. Meer zelfs. Dat kind, bekijkt je intens gemeen. Of eigenlijk bekijkt hij je niet eens. Wat is er aan de hand? Je krijgt het nog heter, en weet dat die overgang eraan zit te komen. Wat zeg ik. Je zit er middenin!




Ben jij 40plus en heb je een puber rondlopen en wil je wel eens rust?
Rust in je hoofd, rust in je lijf, rust in je ziel? Rust in je leven?
Dan heb ik een plan. Samen halen we de angel eruit, die jou uit je evenwicht haalt. Die jou onrust bezorgt, chaos. Die van jou een labiele moeder maakt, waardoor je puber jou de pan in hakt.

Vóór de overgang doorkomt. Want weet je in de overgang vermenigvuldigen je problemen zich. Dat moet je niet willen. Zorg ervoor dat jij stevig en rustig geaard de overgang ingaat. Want soms moet er nog iets verwerkt worden. Iets onder onderbewusts waar je in het nú last van hebt.
Wil jij dat óók?

Schrijf je dan in voor mijn Online Progamma ‘’Van Chaos naar Rust’’ wat eigenlijk meer een Offline programma is. Je krijgt:

een voorgesprek
• twee sessies van twee uur lang
• En een nagesprek
• Plus mijn e-book “Uit de klei getrokken’’ (één van de verhalen hier)


https://www.lauradaggers.nl/online-programma-van-chaos-naar-rust/

Review van iemand die je voorging 

Copyright Laura Daggers-de Koning

Geen opmerkingen:

Een reactie posten